Fotona Київ

Лазерний апарат Fotona

Fotona – медичний лазер із повним пакетом дозвільних документів, який надає широкий спектр послуг в сфері косметології, дерматології, хірургії, флебології, гінекології, при лікуванні ЛОР-захворювань та багато іншого.

Що таке Fotona

Компанія Fotona була заснована більш ніж півстоліття, у 1964 році. Це сталося лише через 4 роки після винаходу першого лазера. Компанія прийшла на ринок серйозно та надовго, за час існування продавши понад 25 тисяч лазерних установок.

photo

Ербієві та неодимові лазери Фотона (Er:YAG та Nd:YAG), незалежно від їх застосування (чи то естетична медицина, хірургія чи гінекологія), проходять жорсткий контроль якості відповідно до міжнародних військових стандартів. Це означає, що апарати цієї марки не тільки надійні, а й довговічні у використанні.

Тільки уявіть: із 200 ербієвих та неодимових лазерних апаратів Fotona, встановлених у СНД з 1999 року, жоден не був списаний у зв’язку із втратою працездатності чи неможливістю ремонту!

Технології Fotona (FT) не мають аналогів і можуть застосовуватись лише на лазерних апаратах Fotona. Вони дають відмінний результат та можливість проводити найширший спектр лазерних процедур в естетичній медицині, гінекології, хірургії.

У клініці F.Zone Beauty Clinic всі послуги лазерної медицини проводять лише лікарі, сертифіковані в галузі лазерної медицини та косметології.

Неодимовий лазер Fotona має хвилю завдовжки 1064 Нм.

Це дозволяє вирішувати такі проблеми, як:

  • розширені судини та судинні зірочки;
  • гемангіоми та винні плями;
  • грибок нігтів;
  • вугрова хвороба.

У свою чергу, ербієвий лазер Fotona, спрямований на вирішення таких проблем, як:

  • рубці та розтяжки;
  • новоутворення на шкірі;
  • пігментація;
  • омолодження шкіри обличчя та тіла.

Особливо популярними стають процедури лазерного омолодження шкіри. Це пояснюється тим, що тільки лазерна дія дозволяє досягти ефекту, порівнянного з пластичною хірургією, і при цьому має мінімальний період відновлення.

Ми у клініці F.Zone Beauty Clinic дуже відповідально підходимо до вибору медичного обладнання. Ми вважаємо, що пацієнти повинні мати доступ до інноваційних методів лікування, а лікарі мають можливість надавати якісну медичну допомогу, застосовуючи сучасні медичні системи світового рівня. Саме тому ми вибираємо саме лазер Fotona!