Лазерна наноперфорація

Лазер – один із небагатьох інструментів сучасної естетичної медицини, здатний з успіхом зберігати свіжість та красу шкіри обличчя на кожному етапі естетичного старіння. Лазерне омолодження розташовується на стику між пластикою і косметикою, забезпечуючи результат, який можна порівняти з хірургічними операціями, надаючи при цьому мінімальний вплив на організм і звичний для людини спосіб життя.

У клініці естетичної медицини F.Zone Beauty Clinic ви зможете записатися на лазерні процедури омолодження з використанням системи Fotona.

Fotona – провідна у світі компанія з виробництва медичних лазерів. Відома своїми інноваційними відзначеними міжнародними нагородами лазерними системами. Процедури з використанням лазерів Fotona успішно використовують провідні фахівці естетичної медицини в усьому світі.

Лазерна наноперфорація на апараті Fotona

Ноу-хау лазерних методик, спрямоване на моделювання та омолодження шкіри шляхом стимуляції омолоджуючих процесів у глибоких шарах. Процедура однаково добре підходить для в’янучої та молодої шкіри.

Суть процедури полягає в наступному:

  1. Лазерний промінь розділяється спеціальним приладом на безліч мікропроменів.
  2. Потрапляючи на шкіру, промінчики призводять клітини до стану теплового шоку, стимулюючи їх до активного поділу та відновлення.
  3. Одночасно клітинний імунітет починає активно створювати нові судини, синтезувати колаген та виробляти гіалуронову кислоту. Іншими словами, відбувається повна мобілізація ресурсів на клітинному рівні, що призводить до стимуляції процесів, що омолоджують.

Зовні ефект від процедури  проявляється у підвищенні еластичності шкіри, звуженні пор, вирівнюванні текстури та кольору шкіри, розгладжуванні зморшок, рубців та розтяжок .

Найбільш відчутний ефект від наноперфорації досягається у проміжку від 35 до 50 років. 

Період відновлення становить 3-5 днів. Процедуру можна ефективно проводити на шкірі будь-якого типу та отримувати бажані результати навіть у літній період.