Харчові добавки Jalupro

Мабуть, всі чули про те, що зі зміною сезонів та з віком резерви вітамінів у нашому організмі значно спустошуються. В першу чергу від цього страждають нігті, волосся та шкіра: з’являється сухість, ламкість, тьмяність.

Побачивши ці симптоми, будь-який лікар порекомендує вам приймати вітамінний комплекс. Ми ж в F.Zone Beauty Clinic рекомендуємо додати до вашого раціону ще один важливий компонент — амінокислоти. Що це таке?

Амінокислоти — це сполуки, з яких складаються всі тканини людського тіла, це важлива складова для функціонування всіх органів та систем.

А ще амінокислоти володіють антиоксидантними властивостями, які помітно уповільнюють процеси старіння, зберігаючи шкіру молодою та еластичною.

Зазвичай даний компонент входить до складу будь-яких вітамінних комплексів, але цього недостатньо. Тому ми рекомендуємо приймати додаткове джерело амінокислот у вигляді самостійних біодобавок.

Продукти для краси і здоров’я Jalupro (Швейцарія)

Харчові біодобавки Jalupro — це унікальний коктейль амінокислот, що надає потужний стимул фібробластам шкіри для синтезу нового колагену. У складі чітко збалансовані пропорції амінокислот з фармацевтичним рівнем очистки та дотриманням їх необхідної стереометрії.

З часом фізіологічна активність фібробластів, що виробляють колаген, знижується. Це може бути пов’язано не лише зі старінням, а й з інших причин – через паління, надмірну інсоляцію, дієти, незбалансоване харчування.

Амінокислоти, що містяться в JALUPRO компенсують зниження активності фібробластів, збільшують їх кількість та продуктивність. Як результат — покращення якості сполучної тканини, що проявляється в підвищенні еластичності та тонусу шкіри, стимуляції росту волосся, зміцнення нігтів та укріпленні суглобів.

Показання до прийому Jalupro

  • В естетичній медицині: фото- і хроностаріння, зморшки, дряблість шкіри, птоз, еластоз, стрії, підготовка та реабілітація після апаратних процедур, тредліфтингу, хірургічних втручань.
  • В трихології: випадіння волосся, зниження його якості, ламкість.
  • В травматології: тендидіти, відновлення хрящової тканини, реабілітація після переломів.
photo

КОЛАГЕНОСТИМУЛЮЮЧА ДОБАВКА JALUPRO + VIT C
в таблетованій формі

СКЛАД: Запатентований амінокислотний кластер (в 4-х таблетках):

  • гліцин 2,00 г
  • L-пролін 1,75 г
  • L-лізин 0,25 г
  • Вітамін С 500 мг.

УПАКОВКА: 120 таблеток в контейнері.

ЗАСТОСУВАННЯ: Приймати по 4 таблетки на день (бажано одномоментно). Перші 2 тижні дозу можна збільшити до 8 таблеток на день.

КУРС ПРИЙОМУ: 2-3 місяці в залежності від показань.

Таблетована форма Jalupro містить вітамін С, який бере участь у формуванні колагену. А також чинить антиоксидантну, протизапальну дію, стабілізує капілярну стінку, що позитивно впливає на колір обличчя, зменшення запалень та почервонінь.

photo

КОЛАГЕНОСТИМУЛЮЮЧА ДОБАВКА JALUPRO
в питній формі

СКЛАД: Запатентований амінокислотний кластер (в одному стіці):

  • гліцин 2,00 г
  • L-пролін 1,75 г
  • L-лізин 0,25 г.

УПАКОВКА: 30 стіків по 14 мл.

ЗАСТОСУВАННЯ: Вміст саше розчинити в рідині (вода, сік, чай) та приймати 1-2 рази на день за 1 годину до або за 2 години після їжі.

КУРС ПРИЙОМУ: 2-3 місяці в залежності від показань.