Fotona Київ

Fotona Smooth-омолодження

Технологія лазерного експрес-омолодження SMOOTH чудово підійде для тих, хто хоче отримати моментальний ефект. SMOOTH-омолодження запатентовано компанією Fotona і подає як м’яке, делікатне омолодження шкіри обличчя.

У ході процедури відбувається рівномірне прогрівання дерми на глибину до 4 мм. Торкаються поверхневі та середні шари, завдяки чому шкіра активно підтягується та ущільнюється, зникають дрібні поверхневі дефекти, розгладжуються зморшки, звужуються пори.

Smooth-омолодження – це 100% безпечно. Якщо ви тільки роздумуйте над лазерними процедурами і боїтеся спробувати, цей варіант саме для вас. Можна опрацювати не лише обличчя, а й тіло: живіт, внутрішня поверхня стегон, внутрішня поверхня рук. Під час процедури використовується потужна система охолодження, тому максимум, що ви відчуватимете – це приємний холодок. Сеанси smooth-омолодження можна повторювати раз на півроку, щоб підтримувати ефект на піку естетичного результату.

Показання для проведення SMOOTH-омолодження:

  • Мімічні та статичні зморшки;
  • Фотостаріння (пігментні плями);
  • Нерівномірний/тьмяний колір обличчя;
  • Втрата еластичності шкіри;
  • Розширені пори;
  • Кератоз.

Лазер – один із небагатьох інструментів сучасної естетичної медицини, здатний з успіхом зберігати свіжість та красу шкіри обличчя на кожному етапі естетичного старіння. Лазерне омолодження розташовується на стику між пластикою і косметикою, забезпечуючи результат, який можна порівняти з хірургічними операціями, надаючи при цьому мінімальний вплив на організм і звичний для людини спосіб життя.

У клініці естетичної медицини F.Zone Beauty Clinic ви зможете записатися на лазерні процедури омолодження з використанням системи Fotona.

Fotona – провідна у світі компанія з виробництва медичних лазерів. Відома своїми інноваційними відзначеними міжнародними нагородами лазерними системами. Процедури з використанням лазерів Fotona успішно використовують провідні фахівці естетичної медицини в усьому світі.