відновлення шкіри

Лазерний пілінг

ціна

Лазерний пілінг

Пілінг шкіри обличчя – стандартна салонна процедура, яка рекомендується всім жінкам після 25. Допомагає видалити поверхневі шкірні ушкодження, розгладити дрібні зморшки, повернути шкірі здоровий та свіжий вигляд. Дія пілінгу заснована на стимуляції процесів регенерації шкіри шляхом умисного та контрольованого пошкодження верхніх шарів дерми (епідермісу), а також видалення мертвих клітин із поверхні, які псують зовнішній вигляд.

Лазерний пілінг Fotona – ефективний метод вирівнювання та омолодження шкіри за допомогою найхолоднішого лазера у своєму роді. Найкращий варіант для тих, хто хоче усунути естетичні дефекти без спеціальної підготовки та складного відновлення.

Показаннями до лазерного пілінгу є:

  • Нерівний рельєф шкіри;
  • Акне та постакне;
  • Тьмяний колір обличчя;
  • Щільність та пористість шкіри;
  • «Гусячі лапки»;
  • Дрібні зморшки;
  • Середньовиражені шрами та рубці;
  • Гіперпігментація;
  • Втрата тонусу;
  • Стрії, розтяжки.

Fotona – провідна у світі компанія з виробництва медичних лазерів. Відома своїми інноваційними, відзначеними міжнародними нагородами, лазерними системами. Процедури з використанням лазерів Fotona успішно використовують провідні фахівці естетичної медицини в усьому світі.

Пілінг шкіри – вкрай розвинене і широке напрям, у якого доступні різні мануальні і апаратні методи, які, своєю чергою, поділяються на підкатегорії. Важливо розуміти, які переваги дає той чи інший метод пілінгу. У клініці F.Zone Beauty Clinic доступні такі процедури лазерного пілінгу:

  • Холодний пілінг «оксамитова шкіра»;
  • Серединний пілінг;
  • Лазерне шліфування.

Унікальний холодний пілінг «Оксамитова шкіра»

Іноді наша шкіра на обличчі втрачає своє сяйво та здоровий блиск, а так хочеться зберігати цю свіжість завжди. Холодний пілінг Fotona «оксамитова шкіра» забезпечує миттєве вирівнювання рельєфу шкіри та досягнення ефекту «оксамитової шкіри». Лазерний промінь делікатно впливає на верхні шари епідермісу, пошарово випаровуючи клітини, що ороговіли. У ході впливу зникають дрібні зморшки, звужуються розширені пори, шкіра стає рівною, матовою і бархатистою – як з обкладинки журналу.

Представляє собою неглибокий вплив на шкіру ербієвим лазером. Процедура максимально безпечна, унеможливлює виникнення пошкоджень і рубців. Має більш виражений ефект, ніж «оксамитова шкіра», підходить для боротьби з акне і постакне, усунення гіперпігментації.

Реабілітація після холодного пілінгу становить 7-10 днів.

Серединний пілінг на апараті Fotona

Найкраще рішення для тих, хто хоче досягти суттєвого омолодження шкіри без звернення до пластичних хірургів. Процедура відрізняється глибоким впливом (здійснюється пошарове видалення клітин аж до базальної мембрани) та пролонгованим результатом (від 6 місяців до 2 років).

Реабілітація після серединного пілінгу становить 7-10 днів.

Глибоке шліфування шкіри

Шліфування має на увазі одночасну температурну дію на глибокий шар дерми з пошаровим «випарюванням» верхніх шарів. Завдяки цьому досягається як естетичний, і внутрішній ефект (зокрема, активізуються ключові процеси регенерації).

Лазерне шліфування вважається одним із найшвидших і безпечних способів усунення наслідків вугрової висипки, позбавлення від шрамів та розтяжок, ліквідації пігментації. Лише кілька сеансів здатні змінити вашу шкіру: усунути нерівності, повернути їй здоровий вигляд, забезпечити ефект ліфтингу.

Реабілітація після глибокого оброблення становить 7-10 днів.

Як проходить процедура лазерного пілінгу

Попередньо шкіра очищується від забруднень, проводиться демакіяж. Якщо пацієнт має низький больовий поріг, на шкіру на 15-20 хвилин наноситься місцевий анестезуючий засіб у вигляді крему або гелю.

Фахівець виставляє необхідну програму, після чого здійснюється дія лазером. Кожен спалах променя залишає на шкірі помітну суху білу пляму – вона складається з лусочок відшарованого зневодненого епітелію.

Тривалість процедури залежить від оброблюваної зони та глибини впливу. Якщо вибрано глибоке шліфування, може знадобитися кілька проходів. Вплив контролюється розумною системою Fotona. Після шліфування на шкіру наносяться спеціальні препарати: дезінфікуючі та зволожуючі.

Підготовку до пілінгу слід розпочинати за 1.5-2 тижні: виключити антибіотики, не виконувати хімічні пілінги, скрабування, не засмагати, користуватися лише лосьйоном чи тоніком. Після процедури також слід утриматися від засмаги – користуватися сонцезахисним кремом з рівнем захисту не менше 30. У ході відновлювального періоду потрібно виключати відвідування лазень, саун і використання косметичних засобів, що містять спирт.

Який результат процедури

Шкіра стає більш рівною, пружною, бархатистою. При шліфуванні відзначається виражений ефект ліфтингу, овал обличчя стає чіткішим, дрібні зморшки зникають, а глибокі згладжуються. Шкіра сяє, стає більш здоровою та молодою.

Переваги лазерного пілінгу

  • Не має сезонних обмежень;
  • Не залишає по собі рубців, опіків та інших серйозних слідів;
  • Дозволяє працювати з найчутливішими зонами: верхні та нижні повіки, область губ, декольте;
  • Ефективніша за більшість безопераційних процедур;
  • Результати можна оцінити після першого сеансу;
  • Підходить для будь-якого типу шкіри;
  • Висока безпека: глибина дії лазера знаходиться під суворим контролем системи Fotona;
  • Практично немає вікових обмежень.

Цiни

Fotona лазерний пілінг "Оксамитова шкіра" - кисті рук

2150 грн

Fotona лазерний пілінг "Оксамитова шкіра" - обличчя

3250 грн

Fotona лазерний пілінг (серединний) - обличчя

8100 грн

Fotona лазерний пілінг, глибокий (шліфування) - обличчя

13250

10500 грн

Fotona лазерний пілінг, глибокий (шліфування) - обличчя

процедура від головного лікаря Наталі Флюндри

13250 грн

ЧАСТО ЗАДАВАНІ ПИТАННЯ

arrow

У чому різниця між лазерним пілінгом та шліфуванням?

Процедура пілінгу має на увазі вплив лазерного променя на глибину до 30 мкм. Вона націлена на видалення ороговілого шару, що допомагає у вирішенні таких завдань як: усунення дрібних нерівностей, повернення обличчю свіжості та здорового кольору.
Шліфування – це вплив на глибину до 100 мкм. Вона не просто випаровує поверхневі шари, а й прогріває тканини, активізуються в них важливі процеси з вироблення колагенових та еластинових волокон. Реабілітаційний період може досягати 2-3 тижнів.
arrow

Від чого залежить ефективність лазерного пилинга?

Існує безліч факторів, які тією чи іншою мірою впливають на кінцевий результат процедури:
Кваліфікація спеціаліста. Окрім медичної освіти, наші фахівці пройшли навчання від виробників лазерної системи.
Якість лазерної системи. Обладнання Fotona відноситься до вищого класу, у Києві буквально 2-3 подібні системи.
Дотримання рекомендацій лікаря щодо догляду після процедури. У лазера немає обов'язково відновного періоду, ви можете заглянути в клініку навіть в обідню перерву на роботі. Однак існують певні рекомендації, які закріплюють та примножують ефект процедури. Про них обов'язково розповість косметолог на консультації.
arrow

Як переносяться лазерні процедури?

Залежно від обраної процедури, відчувається тепло та легке поколювання. Лазер – гарячий, але сильна система охолодження нівелює цей недолік. Додатковий комфорт забезпечує спеціальний крем, що анестезує (наноситься за бажанням).
arrow

Як зрозуміти, який тип пілінгу мені потрібний?

Перед процедурою обов'язково проводиться первинна консультація, у ході якої фахівець вивчає показання і рекомендує оптимальний тип пілінгу. Звичайно, перший і найголовніший параметр – вік. Шліфування необхідне після 45 років, коли шкіра потребує зовнішньої стимуляції. А ось легкий пілінг «оксамитова шкіра» більше підходить для усунення первинних ознак фото та хроностаріння.
Важливо: У разі неможливості припинення курсу прийому препаратів, повідомте про це фахівця на консультації.
arrow

Як дізнатися скільки процедур мені знадобиться?

За промовчанням слід розраховувати на 2-4 процедури. Цього достатньо, щоб вирішити більшість естетичних завдань. Однак, якщо дефекти мають складний характер, лазерний пілінг може призначатися до 8 разів. Перерва між процедурами становить від 2 тижнів до місяця. За підсумками консультації ви отримаєте індивідуальну програму курсу для досягнення максимального ефекту.

Хто проводить процедуру

slider
Наталя Флюндра

головний лікар клініки, косметолог, дерматолог

slider
Вероніка Криворотько

лікар-дерматовенеролог, косметолог